




آمار
وبلاگ
بازديد ديروز : 0
بازديد هفته : 3
بازديد ماه : 5
بازديد کل : 137707
تعداد مطالب : 104
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاين : 1
نام شما : |
ايميل شما : |
نام دوست شما: |
ايميل دوست شما: |
تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
مقالات
کامپیوتر و
اینترنت
و آدرس
paria-article.com
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
این تلفنی است که مدت ها منتظر معرفی اش بودیم. همان گوشی که معرفی اش به احترام استیو جابز به تاخیر افتاد و قرار بود یک نمایشگر خمیده داشته باشد. اینجا یک تلفن هوشمند غول پیکر ۴.۶۵ اینچی در مقابل شما است که دارای یک نمایشگر از نوع HD Super AMOLED است.
از آنجایی که این تلفن پرچمدار اندرویدی ها و تلفن گوگلی رسمی به حساب می آید اولین تلفنی است که با نسخه ۴ اندروید وارد بازار خواهد شد بنابراین می توانید طعم بستنی حصیری را روی آن بچشید. بله گوگل اعلام کرده که بستنی حصیری نسخه ۴ اندروید لقب خواهد گرفت.
در این پست قصد دارم در مورد نسل بعدی زیرساخت ارتباطی یکپارچه مایکروسافت صحبت کنم، زیرساختی که خود مایکروسافت ادعا کرده که قادر است کاربران رو در همه وقت، همه جا و به هرطریقی به یکدیگر متصل کند!
این زیر ساخت با نام Microsoft Lync معرفی شده که در واقع یک نام تجاری جدید است برای محصولاتی که با نام های Communications Server, Communication Online و یا Communicator شناخته می شوند. نسخه قبلی این نرم افزار با نام Microsoft Office Communications Server 2007 R2 عرضه شده بود و تاریخچه آن برمی گردد به نسخه 2003 عرضه شده در 29 دسامبر 2003 .
یکی از مهم ترین بخش هایی که باید هر کاربر حرفه ای یا همان دوستان گیک خودمان بدانند چگونگی troubleshoot کردن ویندوز است. پس با مجموعه مطالب خطایابی در ویندوز ۷ ما همراه شوید تا چگونگی خطایابی و اقدام به برطرف کردن خطا ها را در ویندوز ۷ بیاموزید. ابزارهایی که در این مطلب انتخاب شده اند زیر مجموعه ای از ابزارهای موجود در ویندوز۷ برای خطا یابی می باشند اما ما بیشتر در این مطلب بر روی ابزارهای خطا یابی برای سیستم عامل و نرم افزارها خواهیم پرداخت.
دربازار داغ سیستم عامل های موبایل، چند سالی هست که رقیبان نمی توانند به اندروید و آی او اس برسند. اگرچه در این اواخر ویندوز فون هم نام خود را مطرح ساخته است. تفاوت اصلی این سیستم عامل ها بر سر دو چیز است. اول رابط کاربر شان و دیگری اپلیکیشن های آن ها. اندروید به طور مداوم سعی می کند اینترفیس خود را تغییر داده و آن را جذاب تر کند. در حالی که آی او اس سعی کرده تم اصلی اش را حفظ کند و بیشتر روی توانایی های فنی مانور دهد.
ممکن است تا کنون با شیوههای مختلفی از پرداختهای الکترونیکی کار کرده باشید. پرداخت اینترنتی، پرداخت با کارتهای اعتباری و عضو شتاب، پرداخت از طریق کارتهای هوشمند بدون تماس مانند کارتهای مترو و همچنین پرداختهایی از طریق دستگاه موبایل خود که به صورتهای مختلفی همچون پیامکی، اینترنت موبایل و … در دسترس هستند.
در سرورهای اشتراکی، از همانهایی که در ایران خیلی رایج هستند و قیمتی زیر ۱۰۰ هزار تومان در سال دارند، همیشه محدودیت در دیتابیس وجود دارد. بیشتر سرویسها اجازه بیش از یکی دو تا دیتابیس MS SQL Server را نمیدهند، آن یکی دو تا هم گاهاً نسخههای قدیمی MS SQL Server هستند. علاوه بر اینها محدودیتهای شدید حجمی هم برای دیتابیس وجود دارد. با این که MySQL رایگان است ولی مشابه همین محدودیتها در رابطه با MySQL هم وجود دارد.
شرکت یاهو اعلام کرد که کاربران جهانی در هر ثانیه ۷۰ هزار پست الکترونیکی از طریق سرویس اینترنتی Yahoo Mail ارسال میکند.
“دیوید مکدوئل” مدیر مرکز Yahoo Mail در شرکت یاهو توضیح داد که به طور روزانه ۳۰۰ میلیون کاربر جهانی ۶ میلیارد پست الکترونیکی را از طریق Yahoo Mail ارسال میکنند که این رقم نشان میدهد در هر ثانیه بهطور میانگین ۷۰ هزار پست الکترونیکی از طریق یاهو ارسال میشود.
یکی از مهمترین مشکلاتی که کاربران لپتاپ با آن مواجهاند، اختصاص کل فضای هارددیسک به یک درایو است.
اگر شما هم یک لپتاپ جدید خریده باشید حتما مشاهده کردهاید که کل فضای هارددیسک لپتاپ صرف نظر از فضایی که برای ذخیرهسازی سیستمعامل و تنظیمات کارخانهای آن درنظر گرفته شده، به یک پارتیشن اختصاص داده شده است که این عمل در آینده مشکلات بسیاری برای کاربران به همراه دارد.
مرورگر کروم را میتوان روی سیستمعاملهای ویندوز، لینوکس و مکینتاش نصب کرده و از قابلیتهای بینظیر آن استفاده کرد.
درصورتی که میخواهید کمی حرفهایتر از این نرمافزار محبوب بهره بگیرید و با کارآییهای مفید آن آشنا شوید، این ترفند را بخوانید:
مرور صفحهها در وضعیت ناشناس: وضعیت ناشناس (Incognito)، زمانی بهکار میآید که قصد مرور وبسایتهای مختلف را روی یک رایانه غیرشخصی داشته و میخواهید آثاری از خود بهجا نگذارید.
اگر در محیط اینترنت رفت و آمد داشته باشید حتما خبرهای متوالی جعل گواهی امنیتی سرویسهایی مانند Gmail را بارها شنیدهاید. هشدارهای پی در پی و اخبار متفاوت از جعل گواهی امنیتی وبسایتهایی مانند گوگل، مایکروسافت، یاهو و ... .
اما چگونه میتوان این گواهیهای امنیتی را جعل کرد؟ در این مقاله قصد دارم با زبانی ساده و روان به بررسی روند جعل این گواهیهای امنیتی پرداخته و شما را با نحوهی دستیابی به اطلاعاتتان آشنا کنم.